RRETH NESH

Porosisni Baklllavanë ose Tortën tuaj të preferuar!

Ege Bakllava është e specializuar në krijimin e bakllavave dhe tortave për çdo rast. Ne përdorim ingradient natyral dhe me kualitet të lartë, për një shije sa më të mirë. Dhe si profesionistë në krijimin e bakllavave dhe tortave, është një nder të krijojmë bakllava/tortë të cilat pasqyrojn stilin tuaj personal. Ne jemi të ngazëllyer për t'ju ndihmuar në sjelljen e vizionit tuaj në jetë duke krijuar kështu një kryevepër për ju
MË SHUMË PËR NE

PRODUKTE EGE BAKLLAVA?

Ege Bakllava Map

KONTAKT